Teatteriyhdistys IHME Ry

Teatteriyhdistys IHME Ry:n tehtävänä on tuoda teatteri lähelle pääkaupunkiseudun ihmisiä. Toteutamme teatteriesityksiä ja muuta kulttuuriohjelmistoa sekä tarjoamme ilmaisutaidon harrastus- ja koulutusmahdollisuuksia.

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on mahdollistaa Teatteri IHMEen toiminta - suunnitella esityksiä ja harrastustoimintaa. Huolehdimme myös hallinnosta, viestinnästä, yhteistyösuhteista sekä järjestämme sille rahoitusta.

Liity jäseneksi

Jäsenemme ovat pääosin yksityishenkilöitä - teatterin harrastajia, talkoolaisia tai muutoin kulttuurin ystäviä. Liity yhdistykseemme, jos haluat olla mukana hyvässä seurassa tai kannattaa toimintaa rivijäsenenä. Näin pääset ensimmäisenä kuulemaan tulevista tapahtumista, joista osa on tarkoitettu vain jäsenille.

Jäsenmaksut: henkilöt 15 €, yhteisöt 30 €, yritykset 100 €.

Jäseneksi voit liittyä helposti maksamalla jäsenmaksun tilille: FI 06 1237 3000 1064 16 Muista mainita viite: 2202. Muista myös ilmoittaa tietosi sähköpostilla eero.hilden@teatteriihme.fi tai teatteriihme@gmail.com (nimi, henkilötiedot, osoite, sähköposti, johon haluatte postia) tai puhelimitse 050 355 1005. Voit myös jättää viestiä teatterille.

 

Hallituksen jäsenet:

 

Eero Hildén (puheenjohtaja)

Petri Rovio (varapuheenjohtaja)

Margit Hildén (taloudenhoitaja)

Päivi Turunen (sihteeri)

Kirsi Laakso (tiedottaja)

Niina Rovio (sometiedotus)

 

Teatteriyhdistys IHME Ry on jäsenenä Suomen harrastajateatteriliitto Ry:ssä ja Työväen näyttämöiden liitto Ry:ssä
Suomen harrastajateatteriliitto Ry  Työväen näyttämöiden liitto Ry

Teatteri IHME mediassa:

Vuosaari-lehti: numero 19 s. 8
Vuosaari-lehti: numero 22 s.11
Demokraatti: 1.8.2012
Vuosaari-lehti: 15.8.2012